Velg film og vinn kinobilletter

Det går mot semesteravslutning for MØNA Filmklubb, og denne gangen har vi laget en liten vri på siste filmvisning. Publikum får anledning til å stemme på sin favoritt blant tre tidligere viste filmer. Vinnerfilmen blir vist torsdag 25. november. Avstemningen pågår frem til tre timer før visningen starter. Alle som avgir stemme er med i trekningen om to kinobilletter. (Ikke vi som sitter i styret, da. Vi klarer oss med gleden over utallige vellykkede filmvisninger).

De tre nominerte filmene er Caramel, Paradise Now og Persepolis – alle sammen gode filmer som tåler å ses både en og to ganger.

Besøk MØNA Filmklubbs hjemmesider eller avgi stemme på Facebook.

I øvrige, ikke-filmklubb-relaterte nyheter, så er det vel egentlig lite å melde. Bloggen lider under arabistens kroniske tidsbrist. Forfatteren har begynt å fable om å reise til Midtøsten til våren, riktignok bare på ferie. Men det er bedre enn ingenting. Mer om det til våren! Wednesday Wehr er tilbake neste uke, for fullt! Kanskje kommer det noen seriøse innlegg også, med mindre debattklimaet i Norge plutselig friskner til. Jeg tviler vel på det. Sidene med søkeord er oppdatert både her og på Damaskus-bloggen. Det kommer en del rare søk. Jeg vet ikke hvorfor.

Share your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s