Første skoledag

I dag begynte undervisningen for i år. Først på timeplanen sto Klassisk arabisk litteratur: grammatiske og kulturelle spørsmål. Det er aldri spesielt mange studenter på arabisk

Ancient Egyptian algebra!

master, men dette faget er sannsynligvis det minst populære. Vi var tre studenter som sto utenfor rommet og ventet på den tyske professor som skal belyse grammatiske og kulturelle spørsmål med oss. Mens vi ventet, moret vi oss med å spørre alle de forvirrede studentene som lette etter klasserommene sine om de var der for klassisk arabisk. Alle som en så lettere bekymret ut, men jeg forklarte dem iallfall hvor de sannsynligvis skulle. (Motsatt retning, som regel).

Timen var både hyggelig og interessant, og tiden fløy som en vind til tross for at vi ikke

Seks mennesker - et bra antall, uansett hva det gjelder.

hadde noen pause. Skjønt det gjør den jo ofte første gang en prøver noe, så det er slett ikke sikkert neste time vil føles like lett. Raḥ mənshūf. Neste time var arabisk oversettelse, men vår kjære professor uteble grunnet en kommunikasjonssvikt et eller annet sted, så vi pakket sammen og gikk tidlig hjem. (I denne klassen er vi hele seks stykker, en solid gruppe)!

Det har vært en myk start på semesteret, men det blir travlere utover nå. Med 5 emner, filmklubben, sjokoladeklubben og forhåpentligvis en jobb etterhvert spørs det om det blir noen fritid på meg. Det er antageligvis ikke noen dårlig ting, for jeg pleier å fylle fritiden min med unyttig internettbruk. Det blir nok en slutt på det nå, in shāʾ allāh.

Share your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s